Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adidas nmd
02-07-2018, 05:38 PM
Post: #1
adidas nmd
I sidste uge modtog adidas nmd præsident for New York Knicks, Phil Jackson stor kritik for at sige, at han ville overveje at handle væk fra stigende stjerne Kristaps Porzingis, hvis den rigtige aftale kom sammen for at forbedre teamet. Jeg mener, hvorfor ville du bytte den bedste spiller på dit hold, som har en meget lys fremtid frem for ham og kun har ridset overfladen af sit potentiale? Det er uklart, om Unicorn vil være en knick, når den nye sæson går i gang, men hvad vi næsten kan garantere er, at han stadig vil være en adidas atlet.

Den 7 fods 3 tommer lettiske tog for nylig til sine sociale medier for at give os et kig på en skør farveway af adidas Crazy Explosive 17, som indeholder farverne i hans landshold. Primeknit øvre er lavet i rødbrun med hvide adidas sko accenter og asymmetriske gennemskinnelige ydersål, der skildrer det lettiske karm. Dope, right? Disse vil sandsynligvis aldrig ramme detailhandlere, men de er helt rene. Forhåbentlig har adidas det sjovt med ydersålene på fremtidige udgivelser. Adidas Campus er tilbage med en hævn for sommeren 2017, da den klassiske silhuet adidas ultra boost udgives i et par forskellige farvelægninger.

Adidas Ultra Boost Uncaged er lige udgivet i en ny kvinders eksklusive farvevej, og den er i et energi-aquatema, der kun er et perfekt par til sommer. Skoens primeknit øverste har en blanding af blå og hvide nuancer i hele, der næsten ligner en vandkrop, mens en gennemskinnelig TPU-hæl, soklignende krave og hvid Boost mellemsål fuldender den forfriskende stil helt. Se efter denne kvinders adidas Ultra Boost Uncaged Energy Aqua på udvalgte adidas butikker og online i dag til et pris prissat på $ 180. Hold det altid adidas nmd r1 låst til KicksOnFire for flere opdateringer og det seneste i sneakernyheder.

adidas y-3 tog tid denne sidste weekend for at debutere deres forår / sommer 2018 kollektion i paris mode uge. Denne nye kollektion genopfinder igen kategorien af mode sportstøj. Som Yohji blot har sagt: "Y-3 har været street uniformet siden 2003." Denne sæson genopretter Y-3 sig med gadekultur og bekræfter sportstil som sin sande essens og intention. Foråret / sommeren 2018 indsamler Yohji Yamamoto og Adidas sprog på nye og spændende måder. Udover beklædning, Y-3 innoverer frygtløs i fodtøj og afslører et ekspansivt nyt sortiment, der ligeledes trækker på Yohji Yamamoto's fantasi og den tekniske adidas dygtighed.

SUBEROU er en sommer-klar, slip-on stil træner på en ny Y-3 løber værktøj, komplet med sætning grafik på tungen. BASHYO, en slank, midtsnit stil, kombinerer stretch lærred, læder og gummi til en mixed-media effekt. Den nye SAIKOU fusionerer den minimalistiske stil med Y-3 med adidas Boost-polstring, med en fleksibel soklignende Primeknit-overdel og en suede-tåhætte. KUSARIS innovative sidevendte blonder giver ekstra stabilitet, mens adidas boost "! -værktøjet giver en følsom følelse. Få et første adidas neo kig på adidas Y-3 Spring / Summer 2018-samlingen ovenfor og lad os vide dine tanker.

Fremhævet af sin Wonder Pink Primeknit øvre, kommer denne retro-inspirerede livsstilløber fra de tre striber med en pixeleret tryksvart oven på den lyserøde Primeknit-øvre med yderligere hits af sort på suede / nubuck medial sidepanel, hæl tæller og gummi ydersålen . Andre detaljer inkluderer en pink suede hæl og muddervagt, lyserøde bånd tre striber branding på sidepanelerne, og en fuld længde Boost mellemsål gjort i hvid. Adidas EQT Support 93/17 Wonder Pink er planlagt til udgivelse [Image: adidas-190wzd.jpg] den 8. juli 2017 for en detailsalgspris på 180 dollar.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)